Challenge Janniek

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn; i love nailpolish. Ik koop maar en ik koop maar, en dat is niet zo goed voor mijn portemonnee, dus ga ik me de komende 80 dagen bezighouden met een challenge.

Challenge?
Ik ga proberen elke dag een andere nagellak op de doen, dat is voor mij niet zo moeilijk, maar ik grijp vaak naar dezelfde lakjes. Waarom heb ik dan al die andere lakjes die ik nooit draag of vergeet te dragen denk ik dan wel eens. Vandaar deze challenge die ik en Daisy gaan doen. Elke dag een ander lakje zodat we alles gebruikt hebben en er swatches van kunnen laten zien voor op de site. Ook ga ik geen nagellak meer (proberen) te kopen omdat ik de komende 80 dagen  (ik schrijf dit 16 april 2012) al genoeg nagellak heb.
Het zal waarschijnlijk wel langer dan 80 dagen duren. Oke, laten we het erop houden dat ik 80 nagellakjes heb die ik allemaal aan jullie laat zien, dus waarschijnlijk zullen het 90/100 dagen worden...

Zoals jullie weten ben ik gek op eyecatching topcoats dus die zullen wel vaak voorbij gaan komen, daar kan ik gewoon niet vanaf blijven :$. 

Ik zal proberen ook elke dag een foto te posten op deze pagina met de nail look die ik die dag heb, en ik zal er ook wel een artikel eens per week over gaan maken.
Wish me luck! 

liefs Janniek


mijn collectie (a)
LAK 1
Merkloze nagellak gekregen van een lief vriendinnetje van me, ik heb de top coats van Catrice gebruikt voor een minder wittig effect.


LAK 2
Maybelline 605, mooie kleur maar ben d'r niet weg van..


LAK 3
Miss Sporty lakje die na één laagje al dekt zoals op de foto :) De kleur weet ik niet precies en zit volgens mij ook niet meer in de collectie..


LAK 4
Alweer een Miss Sporty lakje, mooie kleur al was hij in het echt roze ipv oranje op de foto..  Fijn kwastje, droogt snel en goedkoop, ik zeg doen!
LAK  5
Dit is een best speciaal lakje voor mij, want dit was de eerste Sinterklaas nagellak, dus dat was het eerste lakje dat ik kreeg (van Sinterklaas) en sindsdien weet iedereen precies wat ik wil hebben voor wanneer ik iets zou moeten krijgen. Mooie lak, dit is nog het oude Catrice design, jaja, een gouwe ouwe. Hij lakt nog heel fijn en is helemaal niet stroperig, dat viel me erg mee. Helaas niet meer te verkrijgen in de winkels..
LAK 6
Dit is de 05 Frosted Champaign van de Essence Crystalliced LE Collectie , daar hebben we ook al een artikel over geschreven en we waren enthousiast over de producten. Toch op de een of andere manier ben ik de lakjes over het hoofd gaan zien ( ik heb natuurlijk on-ge-lo-fe-lijk overzichtelijk staan, not) dus heb ik nu pas voor de 2de keer dit lakje gebruikt, en nu vind ik het fijner dan toen ik het artikel schreef :)  Creamy wit met goudgele shimmer er in, love it! Dekt en droogt niet zo goed, maar hij droogt wel snel doormiddel van de Essence Express Dry Drops gelukkig.


LAK 7
Ik hou echt niet van dit lakje, bah! Fijne kwaliteit de 285 White Orchid van Rimmel, maar ik hou echt niet van die parelmoer ouwe hoer lakjes. Ik heb best lange nagels en als je dan dat witte randje d'r onder ziet vind ik gewoon niet mooi, dus komt dit lakje voor mijn gevoel niet goed uit op mijn nagels. Gelukkig is dit nagellakje niet voor mij bedoeld, ik heb hem namelijk speciaal gekocht voor mijn moeder omdat zij alleen van lichte kleuren houdt. En ze heeft kortere nagels en daar staat het veel mooier op. Maar ja, daar is de challenge voor. Het lakje zit in mijn stash dus moet ik het dragen...
LAK 8
Sorry jongens (meiden), weer een LE nagellakje dat ik echt ge-wel-dig vind, maar dus niet meer te verkrijgen is. Ik zal daarom ook niet te veel zeggen over de Vampires Love collectie van Essence die prachtig mooi is en goed dekt en fijn lakt en lang blijft zitten. Niet de moeite waard dus (sarcasme).


LAK 9
Dit is weeeer een lakje die niet meer te verkrijgen is, excuse me, again. Mooi metallic lakje van Essence, nog van de oude collectie toen er ook nog grotere potjes nagellak in de vaste collectie zaten, dat waren nog eens good times. Mooi lakje, blijft goed zitten. Aanrader. 2 jaar terug.
LAK 10
Goed nieuws: Dit lakje kun je nog wél gewoon kopen in de winkel. Dit is Rimmel 270 Shocker. Ik snap niet waarom ik dit potje met vloeistof ooit gekocht heb. Mooie kleur maar zoooo niks voor mij. Het vloekt ook met mijn huidskleur en hij blijft niet zo goed zitten als de grote potjes Rimmel nagellak, jammer weer. Dit is dus een klein potje dat ook €6,99 kost, dus je zou verwachten dat de kwaliteit beter is dan de grote potjes die even duur zijn, maar niets is minder waar.


LAK 11
 Koninginnedag, dus oranje. Ik heb 2 oranje lakjes en ik koos voor deze speciale gelegenheid voor Rimmel 440 Orange Bliss, niet meer verkrijgbaar helaas..
LAK 12


Dit lakje vind ik heel mooi maar lakt voor geen kilometer. Stroperig en droogt ongelofelijk traag. Ik vind het echt heel appart, want ik heb nog 2 lakjes hiervan en die zijn niet stroperig. Ik ben niet enthousiast.


 LAK 13
Dit is echt zo'n kleurtje die je niet vaak ziet, slim gedaan van de Hema. Dit lakje is nummer 02 van de Diamond collectie en kost 3 euro. Niet zo snel drogend maar met de Essence drops komt dat helemaal goed.


LAK 14


Essie 64 Fifth Avenue,  mooi lakje maar zoals je kunt zien is het flesje een tikje lichter en wat dichter naar het roze toe. Op de foto is dat niet zo erg te zien, maar op mijn nagels is dit lakje echt dieprood, en daar zat ik niet echt op te wachten :$ , wel mooi hoor.. 

1 opmerking: