donderdag 26 april 2012

MAX lipsticks+ nude poeder
Ja mensen, weer een review over een BudgetBudget+ product, en vandaag over de MAX lipsticks en over de MAX Mineral pressed powder. Lees snel verder voor de resultaten!
Oke, eerst gaan we de lipsticks testen. Ik heb gekozen voor twee vrij opvallende kleurtjes, namelijk de Pink Blush en Poppy Peach, grappige namen :)


Zoals je kunt zien zijn de lippenstiften niet zo heel erg gepigmenteerd, maar op zich vind ik dat niet zo erg.. Is ook wel eens leuk om gewoon een subtiele felle kleur op je lippen te hebben. Pink Blush is trouwens heel mooi met een nude lipglosje erboven op! Oke, en de kwaliteit is natuurlijk niet geweldig, langer dan 2 uur blijft het er niet op zitten. Per pakje kost het nog geen 90 cent dus echt de moeite waard om mee te nemen! Ze zijn fijn, ruiken fijn en geven een mooi effect aan je lippen :) 
 Dit is de MAX Nude poeder, heel fijne poeder om even snel je gezicht mee af te poeder, en doet zeker niet over van bijvoorbeeld de Rimmel poeders. Ik heb een jaartje terug dezelfde poeder gekocht maar dan nog in een ander doosje, en die is nu nog steeds niet op, de MAX poeder is namelijk heel erg sterk in de verpakking geperst, zodat je er heel zuinig mee kan doen en niet te veel poeder op je kwast pakt! BudgetBudget ++++ dus :D . Fijne poeder die maar €1,69 kost, niet getest is op dieren ( net als de lipsticks) en een mooie verpakking heeft met een handig sponsje en spiegeltje! 

Ik zeg kopen kopen kopen. 


1 opmerking: