zondag 18 december 2011

Onze favoriete nagellak

Het is je vast niet ontgaan. Wij houden van nagellak. Als Daisy en ik in de Kruidvat of Etos zijn we altijd druk, bijna hyperactief, over allerlei kleurtjes. Niet normaal. En omdat we zeg maar verslaafd zijn aan nagellak, en omdat we ons eigenlijk nooit met lege nagels in de buitenwereld  vertonen, zet ik een paar van onze favoriete merken op een rijtje:Catrice
Catrice is een heel erg fijn merk, en ook nog eens betaalbaar! Er zijn veel verschillende kleuren in het assortiment, voor elke gelegenheid wel één. Het make-up merk verkoopt niet alleen nagellak, maar ook alle andere dingen die je nodig hebt voor een mooie make-up look. Dat vind ik zelf wel weer wat duurder vergeleken met de prijs van de nagellak (€2,49), want bijvoorbeeld foundation is €5,99. Ook die foundation is trouwens heel fijn.

Essence
Iedereen kent het merk wel, verkrijgbaar bij de Kruidvat. Heel erg veel kleurtjes voor de prijs van €1,39. De kwaliteit is misschien niet het best, maar de nailpolish is wel heel erg betaalbaar, dus is het merk toch favoriet. Een tip: Koop een goede top coat van bijvoorbeeld Rimmel of Bourjois. Als die goed is kan de (goedkopere) kleur die onder de coat zit veel langer blijven zitten en hoef je dus niet van die hele dure nagellak te kopen.

Rimmel London
Het is wel een iets duurder merk, maar dat ik zeker te merken aan de kwaliteit. De nagellak droogt snel en mooi op en na 2 laagjes dekt het al goed. De nagellak blijft sowieso al lang zitten, maar met een top coat nog langer! Rimmel heeft niet zo veel kleurtjes als bijvoorbeeld Essence, maar er zit zeker wat voor je bij. Alle soorten kleuren zijn er, van diep rood tot mint groen. En van zwarte crack nagellak tot glanzende base coat. Een top merk dus!

Miss Sporty
Last, maar zeker, not least, Miss Sporty. Ook al een goedkoop merk, maar met zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel kleurtjes, maar wel met veel metalic gloed. Zelf houd ik daar niet zo van, maar voor de feest dagen zeker leuk. Miss Sporty heeft sinds kort ook crack nagellak, ook betaalbaar! De nagellakjes zijn zo populair, dat de vakken nooit helemaal gevuld zijn. Tenminste, bij onze Etos in het ge-wel-dig-ge dorp waar wij in leven. Ik heb nog nooit meegemaakt dat alle kleuren aanwezig waren in de schappen. Dat is op zich een goed teken, want dat betekend dat het een fijn merk is. Wel jammer dat ik nog nooit alle kleurtjes in real life heb gezien, maar ach. Dat is het leven


xJanniek 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten