woensdag 28 december 2011

Fashion spring 2012

Het is weer zover; de spring 2012 catalogus van de H&M is weer bij mij door de brievenbus gekomen. De winter is , hoop ik, nog lang niet voorbij, want er is nog geen vlokje sneeuw gevallen. Maar je moet er vroeg bij zijn tegenwoordig, daarom nu al een paar trends voor volgend jaar.
Colour Blocking is nog nog steeds helemaal hip. Vorig jaar was het ook al een trend. Toch zie je het nog lang niet overal. Het is namelijk best wel een gedurfde look, want met al die felle kleuren val je wel lekker op, maar niet iedereen vindt het leuk.  Daarom zijn er nog genoeg andere trends. 

hm.com , top €14,95

hm.com, broek €9,95

BLUE BELL L/S BLAZER, POPPY RED, large

Vero Moda, €39,95

Nog een trend wat ik zelf heel leuk vind is old school look, oude trends worden nieuwe trends. Bijvoorbeeld high waisted jeans, een vest met oude goude knoopjes of mooie cognac-bruin leren pumps. Ik weet niet echt een naam voor deze trend, maar het is zeker nog steeds harstikke populair in 2012, vooral in de lente/zomer. Het is zeker wat minder opvallend dan colour blocking, maar wel een goede binnenkomer. Zorg er wel voor dat je de look goed afmaakt, zodat het een mooi geheel wordt. Anders kan je outfit een hele andere look hebben dan dat je voor ogen had. Hieronder een paar leuke kledingstukken die goed passen bij de old school, oma look. ;)
hm.com , schoenen €19,95


hm.com, vest €19,95

Image 1 of Wrangler Jess High Waisted Skinny Jeans
asos.com , high waisted jeans €75


Er zijn nog veel meer trends volgend jaar, maar om nou alles in een artikel te zetten is ook weer zo overdreven, dus dat komt later nog.

xJanniekGeen opmerkingen:

Een reactie posten